Κυριακή, 12 Απριλίου 2009

•Φ/Β αντιστροφείς SMA - Η σειρά Sunny Boy

Με τον μετατροπέα Sunny Boy 1100 μπορούν να υλοποιηθούν πολλοί διαφορετικοί σχεδιασμοί φωτοβολταϊκών μονάδων, ενώ ο Sunny Boy 1700 συμπληρώνει την παλέτα των μετατροπέων για τη μεσαία περιοχή τιμών ισχύος.
Οι μετατροπείς Sunny Boy 2500 και 3000 είναι εξοπλισμένοι με τη διεπαφή δικτύου SMA grid guard και την αυτόματη αναγνώριση συχνότητας δίκτυο. Οι συγκεκριμένοι μετατροπείς είναι συμβατοί με όλα σχεδόν τα δίκτυα παγκοσμίως, ενώ διαθέτουν ευρεία περιοχή τιμών τάσης εισόδου.
Οι Sunny Boy 3300 / 3800, έχουν υψηλό βαθμό απόδοσης στην κατηγορία των μετατροπέων με μετασχηματιστή. Ο εντελώς νέος σχεδιασμός του ανθεκτικού κελύφους από χυτό αλουμίνιο, ο οποίος βασίζεται στην αρχή λειτουργίας με διπλό θάλαμο, δεν εξασφαλίζει μόνο την αποδοτικότητα του ενεργού συστήματος ψύξης OptiCool, αλλά προσφέρει ταυτόχρονα και προστασία.
Η νέα γενιά Sunny Boy 3000TL / 4000TL / 5000TL έχει μεγαλύτερες δυνατότητες επικοινωνίας, υψηλότερη απόδοση και είναι φιλική για το χρήστη. Μοντέρνα γραφική απεικόνιση, ένδειξη των τιμών ημέρας και μετά τη δύση του ηλίου, απλή εγκατάσταση και ασύρματη επικοινωνία του συστήματος με το πρότυπο bluetooth, είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα των SUNNY BOY TL. Με υψηλό βαθμό απόδοσης και μεγάλο εύρος τιμών τάσης εισόδου, ο Sunny Boy 4000TL / 5000TL, ως μετατροπέας πολλαπλών στοιχειοσειρών, χωρίς μετασχηματιστή, παρέχει ευελιξία στο σχεδιασμό και βέλτιστη ενεργειακή αпόδοση.
Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.sma-hellas.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου